• Text vänster
Text höger

HEJ!

Genom min passion för friluftsliv och med över 25 års erfarenhet som professionell äventyrare har jag sett hur utvecklingen inom friluftsmat och frystorkade måltider tagit stora steg framåt. Men när det kommer till dryck är det mesta är sig likt, trots att det allra viktigaste är att få i sig tillräckligt med vätska. Det gäller inte bara under extrema äventyr, utan även på spontana  utflykter med familj och vänner.

Därför har jag alltid kånkat runt på flaskor och termosar fyllda med olika drycker - varm choklad, nyponsoppa, kaffe, te, saft – du känner säkert igen scenariot. Inte nog med att detta tar tid att förbereda, det blir också tungt att bära och resterna glöms kvar i illaluktande termosar. Det är opraktiskt, ohållbart och ineffektivt helt enkelt. Men såklart vill jag ha med mig dricka som alla gillar, för att värma sig, släcka törsten eller bara njuta av något gott. Tänk att dessutom kunna variera vad jag dricker under dagen, precis som hemma.

Och det var så jag fick idén till Klunk. En läcker pulverdryck i praktiska portionsförpackningar med smaker som passar till alla stunder. Välj vad du är sugen på just nu, blanda enkelt med vatten - varmt eller kallt - och njut! Inget kokande, förberedande, illaluktande termosar och framför allt - inget spill, verken av färdig dryck eller halvfulla påsar. 

Det jag gillar mest med Klunk är just smidigheten och utbudet av goda smaker att välja mellan. Vi använder så naturliga ingredienser som möjligt utan att kompromissa med funktion och tillsätter socker för både smak och energi. Klunk är helt enkelt den ultimata belöningen när man är aktiv och ute och rör på sig. En stor upplevelse i en liten förpackning.

Efter klassikern blåbär lanseras nu vår andra smak - äpple! Båda supergoda och perfekta att ta med på picknicken, korvgrillningen, fikastunden eller expeditionen. Och vi har fler spännande smaker på gång.  Resan med Klunk har bara börjat och jag hoppas att Klunk blir en självklart del av ditt nästa äventyr!

/Renata Chlumska